Brändit

 
babyidea
Babyidea lastenhoitotuotesarjasta löydät kestovaipat, saippuat, öljyt ja voiteet moneen käyttötarkoitukseen.
babynat
Babynat tarjoaa laajan valikoiman luomulaatuisia lasten soseruokia, sekä äidinmaidonkorvikkeita.
claerspring
Clearspring tuotteita MakroBioksen valikoimasta löytyy paljon. Clearspring tarjoaa hillot, öljyt, viinietikat, soijakastikkeet, riisikeksit ja paljon muuta.
doit
Do-it on MakroBioksen pääasiallinen riisien, siementen, jyvien, pähkinöiden, papujen, hedelmien ja muiden kuivatuotteiden toimittaja.
ecover
Ecover valmistaa ekologiset pesu- ja puhdistusaineensa ekologisessa tehtaassa Belgiassa. MakroBiokselta löytyy laaja valikoima Ecover tuotteita.
faith
Faith in Nature kehonhoitotuotteet valmistetaan Englannissa. Saatavilla on luomushampoot-, saippuat- ja hoitoaineet.
inka
Inka Natura Stevia uute on vihdoin saatavilla myös Suomessa. Stevia uute on kehonhoitotuote, jota on kuitenkin perinteisesti käytetty makeutusaineena.
king
Kingfisher valmistaa kasvipohjaisia hammastahnoja. Saatavilla on viisi eri vaihtoehtoa, joukossa sekä fluorittomia, että fluorillisia vaihtoehtoja.
natra
Natracare valmistaa luonnolliset naisten hygienia- ja terveystuotteet. MakroBioksen valikoimista löytyy kattava valikoima Natracare tuotteita.
natudis
Natudis tuotteita myydään usean eri brändin alla. MakroBioksen valikoimiin kuuluvat mehut, pähkinätahnat, vohvelit, riisisiirappi ja erilaiset carobtuotteet.
natumi
Natumi valmistaa pääasiassa riisi- kaura, ja soijapohjaisia tuotteita, kuten maidon- ja kermantyyppiset valmisteet ja juomat.
naturata
Naturata tarjoaa laajan valikoiman erilaisia luomu suklaavaihtoehtoja. Lisäksi tarjolla on pähkinöitä ja kuivahedelmiä, sekä erilaisia speltpastoja.
plamil
Plamil on englantilainen tavaramerkki, joka valmistaa ainoastaan vegaanisia tuotteita. MakroBioksen valikoimiin kuuluvat majoneesit ja suklaat.
probios
Probios tuotteista MkaroBioksen valikoimiin kuuluvat gluteenittomat maissi- ja riisipastat, sekä riisipohjaiset juomat- ja vanukkaat, riisikeksit- ja murot.
rd
Rice Dream ja Oat Dream ovat maidontyyppisiä riisi- ja kaurajuomia. Uuden Oat Dreamin lisäksi Rice Dream juomia on saatavilla neljä eri vaihtoehtoa.
sl
Simon Lévelt valmistaa tee- ja kahvisekoitukset jo lähes kahdensadan vuoden kokemuksella. MakroBioksella on laaja Simon Lévelt valikoima.
soya
Soya on kotimainen luomutofun valmistaja.
soyatoo
Soyatoo! valikoimista löydät useat erilaiset kermantyyppiset valmisteet.
spiel
Spielberger tuotteista MakroBioksen valikoimaan kuuluvat spelthiutaleet, ja polenta. Spielberger tuotteet valmistetaan Saksassa.
sunspelt
Sun Spelt valmistaa murot, jauhot, näkkileivät ja hiutaleet kotimaisesta luomuviljellystä speltistä.
terra
Terra peruna- ja juuressipsit valmistetaan Yhdysvalloissa. MakroBioksen valikoimissa on neljä eri Terra Chips makuvaihtoehtoa.
tsana
Terrasana valikoimiin kuuluvat nuudelit, omenasoseet, ja makeutusaineet.
fullwell
Tropical Wholefoods valikoimasta löydät Reilun kaupan luomuhedelmä- ja pähkinäsekoitukset niin pusseissa kuin patukoidenkin muodossa.
viana
Viana voileipätahnat valmistetaan Saksassa Tofutownin toimesta.
vitager
Vitagermine mehut ovat luomulaatuisia ja sokeroimattomia. Ne valmistetaan korkealaatuisista ainesosista Ranskassa.
yogi
Yogi tea tarjoaa erittäin laajan valikoiman erilaisia teesekoituksia. Mukana on niin ikivanhojen reseptien mukaisia, kuin uusia hyväksi havaittuja teesekoituksiakin.

 

Sertifikaatit:

bio
Bio on Saksan kansallinen luomusertifikaati.
ecocert
Ecocert on ranskalainen järjestö, joka valvoo ja myöntää luomu sertifikaateja.
eu
Eu-luomu on Euroopan Unionin yhteinen luomu sertifikaati, jota käytetään yhä enenevissä määrin kaikissa EU-maissa.
krav
Krav on Ruotsin kansallinen luomusertifikaati.
soil
Soil Association on Englannin johtava kestävän luonnonmukaisen maatalouden etua ajava ympäristöjärjestö. Se myöntää ja kontrolloi Englannin kansallista luomu sertifikaatia.
eko
EKO on Hollannin kansallinen luomusertifikaati.
vegansocie
Vegan society sertifikaati takaa, että tuotteessa, eikä sen valmistuksessa ole käytetty mitään eläinperäisiä ainesosia.
ft
Reilukauppa takaa, että tuote on tuotettu kansainvälisten reilun kaupan kriteerien mukaan. Tuotteen ostaminen parantaa perhetuottajien ja työntekijöiden
työ- ja elinoloja kehitysmaissa.
finfood
Luomu on kotimainen, lähes kaikille tuttu luomu sertifikaati.
demeter
Demeter on biodynaamisesti viljellyistä raaka-aineista valmistettujen tuotteiden sertifikaati.

 

 
 

 

 
 
 

 

~~~ Oy MakroBios Ab ~~~ Hangontie 2493b, 10660 Tammisaari ~~~ Y-Tunnus 0772717-3 ~~~ Kuluttajapalvelu 019-204 456 ~~~ Myynti 019-204 457 ~~~

MakroBios Oy © 2010 Kaikki oikeudet pidätetään.